Viamare SUP-KAJAK 350 napihljiv-zložljiv

  • Opis
Dimenzija350 x 94 x 20 cm
Nosilnost200 kg
Dnonapihljivo

Opis

NIZKA SPLETNA CENA in BREZPLAČNA DOSTAVA

VIAMARE SUP Kajak 350 napihljiv-zložljiv, robustno napihljivo dno – transport v vsakem avtu !

NOVO!!!    Kajak 3 v 1. Uporabljate ga lahko kot desko za veslanje stoje, sit on top kajak in kot sedeči kajak

Kajak za veslanje stoje Viamare 350 obljublja veliko zabave za začetnike in napredne veslače. Napihljivo desko lahko uporabljate kot SUP desko, kajak ali sit on top kajak. Primerna je za eno osebo in nosilnosti 200 kg.

Deska je izdelana iz vrhunskega dvoslojnega materiala in ima veliko nedrsečo EVA podlogo za varno oporo. Set plavuti, pritrjen na spodnji strani, podpira držanje smeri, trakovi za prtljago pa omogočajo varno pospravljanje prtljage. Zaradi nizke teže in ročaja za prenašanje lahko desko za veslanje stoje prevažate tako napihnjeno kot tudi izpihnjeno, zahvaljujoč priloženi torbi za prenašanje.

Izdelan s tehnologijo Drop Stitch Light, je izjemno lahek, hkrati pa neverjetno tog. Narejen iz visokotlačnega PVC materiala z Drop-stitch tehnologijo.

ODLIČNA KAKOVOST ZA NAJNIŽJO CENO (komplet oprema in z DDV) + SLO garancija! Naše veleprodajne cene so enake maloprodajnim!  VAŠA VARNOST, NAŠA SKRB – kupujte z računom in najceneje, bodite 1. lastnik!

1. NOV IN ORIG.ZAPAKIRAN
2. OMEJENA KOLIČINA, do razprodaje
3. SLO GARANCIJA (z original računom!)
4. SLO NAVODILA – vodijo vas skozi najpomembnejše in enostavne točke
5. DIMENZIJE: 350 x 94 x 20 cm
6. Max nosilnost 200 kg
7. Prekrovno varjen in lepljen, več-slojni material – zelo odporen
8. PROFI KONSTRUKCIJA: extra ojačana, odporen na slano vodo, oljne madeže in UV – MARINE kvaliteta
9. VKLJUČENA VSA DODATNA OPREMA: SUP 350, set plavuti, sedež za kajak, veslo, zračna tlačilka, trakovi za prtljago, nahrbtnik, kit set za popravilo, varnostni ventil, drenažni ventil
10. Dimenzije paketa:
11. BREZPLAČNA DOSTAVA PO SLOVENIJI ŽE NASLEDNJI DELOVNI DAN (več na INFORMACIJE-DOSTAVA)

Izlet na vodo je idealna oblika preživljanja prostega časa. Za popestritev tega brezskrbnega časa se opremite z dodatnimi dodatki. Kajak bo kot nalašč tudi za rekreativni izlet po jezeru ali morju. Izdelan je iz trpežnega vinila, odpornega na poškodbe. Udoben kajak ima napihljiv sedež z mehkim naslonom, ki vam zagotavlja udobje na dolgih vožnjah. Ta kajak ima tudi veliko prostora za shranjevanje prigrizkov, dodatne opreme ali drugih potreb po vodi. Poleg tega z lahkoto plava na vodi zahvaljujoč dvema odstranljivima plavuti na dnu, ki sta odstranljivi za enostavno in kompaktno shranjevanje. Glede na vodne razmere lahko velikost plavuti prilagodite svojim potrebam. Ta komplet vključuje tudi ročno črpalko Air Hammer™ za preprosto, hitro napihovanje, veslo in kit set za popravilo.