Napihljiva SUP deska Viamare RACE 380x76x15cm, max. 150kg, by PARSUN.si

-26%

Napihljiva SUP deska Viamare RACE 380x76x15cm, max. 150kg, by PARSUN.si

Vključuje 22 % DDV
Čas dostave: 1-2 delovne dni, BREZPLAČNA DOSTAVA do 40kg !
Masa: 18 kg

799.00 590.00

Kategorija: ,
  • Opis
Dimenzija380x76x15 cm
Nosilnost150 kg
Dimenzija paketa89x25x49cm

Opis

SUPANJE = DESKANJE Z VESLOM = STAND UP PADDLE SURFING

ODLIČNA KAKOVOST ZA NAJNIŽJO CENO (komplet oprema in z DDV) + SLO garancija! Naše veleprodajne cene so enake maloprodajnim! VAŠA VARNOST, NAŠA SKRB – kupujte z računom in najceneje, bodite 1. lastnik!

IZBRANO – Brez konkurence v razredu do 1000 EUR.
Nov model, napihljiv SUP Viamare RACE vam nudi najboljše – edinstveni Viamare design, ročno izdelavo, izboljšano kakovost materialov in lepljenja, večjo nosilnost (debelejša in širša deska). Zato ni vsak še kako podoben SUP, Viamare SUP !

Naše npihljive SUP deske lahko dnevno zasledite na Bledu, Portorožu, na rekah, Jadranu, SUP rent centri Greece, Montenegro, Dalmacija,… testirajo jih najzahtevnejši uporabniki po vsej EU, eden izmed njih je tudi slovenski aktivni športnik – več o tem: http://www.rtvslo.si/lokalne-novice/prvi-ki-je-z-desko-preveslal-krko/350278

Kakovostno gledano napihljiva SUP deska VIAMARE spada v višji razred glede na 90% drugih znamk, kar lahko potrdi vse več kupcev (Zakaj? Večplastni SUP Viamare ni vreden primerjave z drugimi enoplastnimi, že leta prej in tudi danes z novo tehnologijo izdelave nima težav z upogibi, torzijo in togostjo, nudi udoben mehak material, 3 smernike,…).
Od leta 2019 opažamo vse več nezadovoljnih strank nizkocenovnikov kupljenih v različnih trgovinah s prehrano, pa tudi že tistih “najboljših” v športnih trgovinah, ki je zaradi dobrega marketinga zajel vso množico. Dejstvo je, da kupci še vedno bolj sprejemajo kvantiteto, kot kvaliteto, finančni trgi pa se temu prilagajajo. Ne nasedajte forumom in nepotrjenim informacijam posameznikom, napake je potrebno opazovati celostno v daljšem časovnem obdobju. Tako stari kupci, kot uporabniki drugih nesrečnih znamk lahko potrdijo prvovrstno kvaliteto Viamare SUP deske, tudi napram zloglasnim RP, ko smo prejeli že marsikatero nepredstavljivo sliko (počeno in raztrgano po vsej dolžini). Z VIAMARE izdelki podobnih nevšečnosti doslej ne beležimo, saj so prav vsi testirani še preden zapustijo proizvodnjo.  Minimalne napake, ki pa so bile (tesnenje ventila in takojšnja odprava v 24h), pa so že bile odpravljene v letu 2018.  Zato, kupujte preverjeno in ne dampinško najceneje ali v prehrambenih verigah, kjer boste prejeli vse bonitete in hkrati razočaranje, ko boste izdelek potrebovali takoj. VIAMARE izdelke boste prejeli iz prve roke, opazili povsod na obalah Evrope in videli pri uporabnikih, ki prisegajo na odlično prvovrstno kakovost ob še ugodni ceni.
– NOVI MODEL
– ZLOŽLJIVO V TORBI (enostaven transport v avtu/avtodomu)
– nadomesti lahko vas pomožni čoln + surf desko >>> + za zdravje !

– dimenzije SUPa: 380x76x15cm,

– vsebina paketa: SUP+ torba + profesionalna zračna tlačilka z manometrom 27 PSI + kit set
večplasten PVC material in uporaba Drop Stitch tehnologije (gosto razporejena struktura notranjih majhnih poliesterskih nitk), dodatni PVC sloj na robovih za povečano vzdržljivost,
– boston dvosmerni ventil, pasovi za pritrditev prtljage in sedeža
– nedrseča podlaga EVA, 15cm air-deck, 1x plavut
– v rdeče-modri barvi
– dimenzije paketa v škatli: 49x25x89cm

Prednosti SUP-anja:
– hitro učljivo
– enostavno, zdravo in zabavno
– sam, z družino ali z družbo
– na vseh vodnih površinah
– v vseh letnih časih
– uporaba: raziskovanje, surfanje, tekmovanje, ribarjenje, joga, kot pomožni čoln

SUP- aš !? Povsem nov šport (osnovna zamisel rojena že v času 1960-ih let.) z ogromnim potencialom, saj se lahko izvaja praktično na vsaki vodni gladini. Odkrivate in doživljate lahko še kako nedostopne predele morskih plaž, jezer ali rek. Hkrati pa je SUP poleg pobega v naravo tudi odlična rekreacija, ki ponuja aktivnost celega telesa. SUP pa je tudi zelo uporabno prevozno sredstvo, saj ga čedalje več uporabljajo tudi ljubitelji navtike, in sicer kot prevozno sredstvo od plovila do obale in je tudi zelo preprosto za uporabo v primerjavi s pomožnim čolnom – pa še hitro zložljivo je. Vsestranskost tega novega dinamičnega športa pa dopolnjujeta še dve dejstvi: da ga lahko izvaja praktično vsak, ne glede na starost, velikost ali moč in dejstvo, da je to odlična rekreacija, saj je med vadbo dejavno celotno telo.