Napihljiva SUP deska Viamare PRO S SET 330x75x15cm Octopus Blue + VESLO, max.160kg, zložljivo, TOP PONUDBA

Priporočamo
-41%

Napihljiva SUP deska Viamare PRO S SET 330x75x15cm Octopus Blue + VESLO, max.160kg, zložljivo, TOP PONUDBA

Masa: 18 kg

389,00  z DDV

  • Opis
Dimenzija330x75x15 cm
Nosilnost160 kg
Dimenzija paketa87x40x31cm

Opis

NIZKA SPLETNA CENA in BREZPLAČNA DOSTAVA

– NOVI MODEL

– 330 x 75 x 15 cm , nosilnost max. 160 kg

– vsebina paketa: SUP + VESLO + torba + profesionalna zračna tlačilka z manometrom 27 PSI + kit set

večplasten PVC material in uporaba Drop Stitch tehnologije (gosto razporejena struktura notranjih majhnih poliesterskih nitk), dodatni PVC sloj na robovih za povečano vzdržljivost,

– boston dvosmerni ventil, pasovi za pritrditev prtljage in sedeža

– nedrseča podlaga EVA, 15 cm air-deck, 3x plavut

– v svetlo modro-beli barvi

– dimenzije paketa: 87 x 40 x 31 cm

– ZLOŽLJIVO V TORBI (enostaven transport v avtu/avtodomu)

IZBRANO – Brez konkurence. Odlična kakovost, poseben dizajn in najnižja cena v EU (-30%) glede na svetovne blagovne znamke, ki so izdelani po enakem proizvodnem postopku/na proizvodni liniji. Za razliko od konkurence se Viamare SUP deske ne zvijajo, preizkušeno odlično držijo ravno smer in so nadpovrečno vodljive.

ODLIČNA KAKOVOST ZA NAJNIŽJO CENO (komplet oprema in z DDV) + SLO garancija! Naše veleprodajne cene so enake maloprodajnim! VAŠA VARNOST, NAŠA SKRB – kupujte z računom in najceneje, bodite 1. lastnik!

KAKOVOST VIAMARE SUP DESK: Novi model, napihljiv SUP Viamare vam nudi le najboljše – edinstveni Viamare design, ročno izdelavo, izboljšano kakovost materialov in lepljenja, večjo nosilnost (debelejša in širša deska). Zato ni vsak še kako podoben SUP, Viamare SUP !
Naše SUP deske lahko dnevno zasledite na Bledu, Portorožu, na EU rekah in jezerih, Jadranu, SUP rent centri Greece, Montenegro, Dalmacija, Slovenia, Espana, Italia,… testirajo jih najzahtevnejši uporabniki po vsej EU, eden izmed njih je tudi slovenski aktivni športnik – več o tem: http://www.rtvslo.si/lokalne-novice/prvi-ki-je-z-desko-preveslal-krko/350278

Kakovostno gledano napihljiva SUP deska VIAMARE spada v višji razred glede na 90% drugih znamk, kar lahko potrdi vse več kupcev (Zakaj? Večplastni SUP Viamare ni vreden primerjave z drugimi enoplastnimi, že leta prej in tudi danes z novo tehnologijo izdelave nima težav z upogibi, torzijo in togostjo, nudi udoben mehak material, ima 3 odlično vodljive smernike,…).

Od leta 2019 opažamo vse več nezadovoljnih strank nizkocenovnikov kupljenih v različnih trgovinah, kot tudi športnih, ki je zaradi dobrega marketinga zajel vso množico. Dejstvo je, da kupci še vedno bolj sprejemajo kvantiteto, kot kvaliteto, finančni trgi pa se temu prilagajajo. Ne nasedajte forumom in nepotrjenim informacijam posameznikom, napake je potrebno opazovati celostno v daljšem časovnem obdobju. Tako stari kupci, kot uporabniki drugih nesrečnih znamk lahko potrdijo prvovrstno kvaliteto Viamare SUP deske. Z VIAMARE izdelki do sedaj nismo zabeležili tovarniških reklamacij, saj so prav vsi izdelki testirani še preden zapustijo proizvodnjo. Vsako leto so Viamare SUP deske izpopolnjene, zato že leto stara deska ni več enaka, čeprav navidezno zgleda. Zato, kupujte preverjeno in ne dampinško najceneje ali v prehrambenih verigah, kjer boste prejeli vse bonitete in hkrati razočaranje, ko boste izdelek potrebovali dolgoročno. VIAMARE izdelke boste prejeli iz prve roke, ga opazili povsod na obalah Evrope in videli pri uporabnikih, ki prisegajo na odlično prvovrstno kakovost ob še ugodni ceni.

UPORABA: Povsem nov šport (osnovna zamisel rojena že v času 1960-ih let.) z ogromnim potencialom, saj se lahko izvaja praktično na vsaki vodni gladini. Odkrivate in doživljate lahko še kako nedostopne predele morskih plaž, jezer ali rek. Hkrati pa je SUP poleg pobega v naravo tudi odlična rekreacija, ki ponuja aktivnost celega telesa. SUP pa je tudi zelo uporabno prevozno sredstvo, saj ga čedalje več uporabljajo tudi ljubitelji navtike, in sicer kot prevozno sredstvo od plovila do obale in je tudi zelo preprosto za uporabo v primerjavi s pomožnim čolnom – pa še hitro zložljivo je. Vsestranskost tega novega dinamičnega športa pa dopolnjujeta še dve dejstvi: da ga lahko izvaja praktično vsak, ne glede na starost, velikost ali moč in dejstvo, da je to odlična rekreacija, saj je med vadbo dejavno celotno telo.

Prednosti SUP-anja:
– hitro učljivo
– enostavno, zdravo in zabavno
– sam, z družino ali z družbo
– na vseh vodnih površinah
– v vseh letnih časih
– uporaba: raziskovanje, surfanje, tekmovanje, ribarjenje, joga, kot pomožni čoln