Napihljiv JACUZZI, masažni bazen SPA Bestway 60019, 196x71cm, za 6 oseb

Priporočamo
-35%

Napihljiv JACUZZI, masažni bazen SPA Bestway 60019, 196x71cm, za 6 oseb

Masa: 45 kg

645,00  z DDV

  • Opis

Opis

NIZKA SPLETNA CENA

 

Napihljiv SPA JACUZZI, s funkcijo masažni bazen in grelnik vode, za 6 oseb, mega dimenzija 196 x 71 cm, Lay-Z-Spa® Honolulu AirJet™ Bestway 60019

V kolikor potrebujete še vrtni solarni tuš prho 35L (s hitro spojko za priključek cevi za vodo) kot higienski dodatek za spiranje oseb pred sprostitvijo v masažnem bazenu SPA JACUZZI, priporočamo najugodnejši nakup kar pri nas na www.parsun.si

Opis SPA JACUZZI :
Zdaj lahko uživate v razkošju doma, tako da si oskrbite napihljiv SPA z grelnikom vode. Napihljivi Lay-Z SPA znamke Bestway, model Honolulu, je edinstven SPA, ki ga lahko imate na domačem vrtu ali domu. Tudi v hladnejših dneh lahko skočite v toplo vodo. Ta bazen z mehurčki je osvežujoč in neverjetna sprostitev. Za rezervoar so značilne debele, napihljive stene. Pri uporabi jacuzzija bodo udobna podpora vam in vašim najdražjim

Sistem AirJet vključuje 140 šob, ki sproščajo mehurčke z dna masažnega bazena in tako ustvarijo toplo, brbotajoče vzdušje. Mehurčki vam bodo pomagali, da se sprostite v udobju vašega doma. Napihljive stene in notranji spoji tega zdravilišča so izdelani iz trpežnega materiala DuraPlus™, odpornega proti predrtju, ki preprečuje poškodbe. Ta vrsta notranje zasnove preprečuje raztezanje in širjenje, kar omogoča, da SPA ohrani enako obliko, ne glede na to, kolikokrat je napihnjen in izpuščen.

Tehnični podatki:
– zunanje stene napihljivega jacuzzija so izdelane iz materiala Duraplus, ki zagotavlja maksimalno vzdržljivost in udobje
– 220-240V ~ 50Hz, 2050W pri 20 ℃
– zmogljivost: do 6 oseb
– prostornina vode: (80%) 916 L
– velikost napihljivega bazena: 196 x 71 cm (77 “x 28”)
– teža polnjenja: 954 kg (2.103 Lb.)
– dejanski pretok vode: 1.325 l / h (350 galon / h)
– sistem ogrevanja: pribl. 1,5-2,0 ℃ / h (3-4 ℉ / h)
– maks. toplotna moč: 40 ℃ (104 ℉)

Komplet vsebuje:
– digitalno krmiljeno toplotno črpalko z integriranim sistemom filtracije in zračnega toka
– zunanjo napihljivo kad Leatherroid z mehkim dnom
– ponjava-pokrivalo iz posebnega materiala, pritrjeno s sponkami
– razpršilnik kemikalij za bazen ChemConnect™
– filtrirni vložek (VI)
– AirJet ™ sistem šob
– krpa za popravilo (prodajamo tudi profesionalna lepila)
Velikost paketa: 55 cm x 76 cm x 57,5 ​​cm
Teža paketa: 45 kg

Masažni bazen Lay-Z-Spa® Honolulu AirJet™ 196 x 71 cm
Napihljiv SPA Honolulu AirJet™ z vzorcem sivega ratana. Zavist za sosede in popoln užitek za 6 ljudi. Polepšajte svoj vrt in popestrite druženja s prijatelji. Honolulu AirJet™ je masažni bazen primeren za uporabo 365 dni na leto. Za poletno in zimsko idilo na svoji terasi!

FREEZE SHIELD™ TEHNOLOGIJA: CELO LETO SPROŠČENI, POZIMI PA OČARANI
Honolulu AirJet™ je napihljiv masažni bazen, ki ga lahko imate zunaj brez omejitev, celo leto; od vročih poletnih dni, pa do najbolj mrzlih zimskih večerov. Zahvaljujoč originalni Lay-Z-Spa® tehnologiji Freeze Shield™ lahko črpalka masažnega bazena Honolulu deluje dolgo časa, z nizko porabo električne energije in zato ohranja vodo na zadostni temperaturi, da preprečuje zmrzovanje. Sistem za varčevanje z elektriko vam omogoča, da samodejni vklop sistema nastavite za 40 dni vnaprej.

PRIVOŠČITE SI HONOLULU!
Napihljiv masažni bazen Honolulu AirJet™ je popolna novost na trgu napihljivih SPA-jev. Prefinjena podoba sivega ratana dodaja kakovosti izdelka Lay-Z-Spa® edinstven izgled, ki vam ga bo vsak zavidal. Na svojem vrtu, terasi ali nadstrešku lahko poustvarite vzdušje havajskih vasi s slamnatimi kočami. Sproščanje v vašem osebnem »welness« kotičku ima lahko tudi luksuzen videz in Lay-Z-Spa® Honolulu AirJet™ je zagotovo najboljša izbira za vas, ki to kako vaše okolje izgleda ne prepuščate slučaju.

LUKSUZEN VIDEZ Z OBIČAJNO VRHUNSKO KAKOVOSTJO Lay-Z-Spa®
SPA Honolulu na račun edinstvenega izgleda nič ne odvzema kvaliteti materialov bazenskega platna, napihljivega pokrova, črpalke z grelcem, mehkemu oblazinjenemu dnu hidro masaži, sistemu filtriranja in trdnosti notranje strukture bazena. V Honolulu lahko hkrati uživa od 4 do 6 ljudi, 140 blagodejnih zračnih šob je razporejenih po celotnem obodu dna bazena, tako, da ni nobeden prikrajšan za sproščujoče brbotanje mehurčkov zračne masaže. Z napihljivim masažnim bazenom Lay-Z-Spa® Honolulu AirJet™ je lahko vsak konec tedna za vas, vašo družino ali prijatelje, ki jih boste povabili, mini izlet na Havaje in nenazadnje: tudi druženje v dvoje bo v objemu sivega ratana, še bolj romantično, še bolj posebno.

EDINSTVENA PODOBA IN NAVDUŠUJOČA FUNKCIONALNOST
Tudi Honolulu se ponaša z vsemi lastnostmi kakovostnih masažnih bazenov Lay-Z-Spa®. Glavni modul, ki skrbi za gretje vode in hidro masažo tudi napihne vaš spa, zato ne potrebujete dodatne tlačilke ali kakršnegakoli orodja. Vse funkcije bazena lahko delujejo hkrati, to pomeni, da bo bazen vodo hkrati grel, jo napolnil z mehurčki in jo filtriral. Napihljiv pokrov, ki skrbi za ohranjanje temperature vode, ko Honolulu ni v uporabi, ima enako všečno podobo kakor sam bazen in ko ga pritrdite s sponkami iz umetne mase, je fiksen, tudi če zapiha močan veter. Masažnemu bazenu lahko dodate katerega izmed originalnih dodatkov Lay-Z-Spa®, da ga povsem prilagodite svojim potrebam: recimo razvedrilno postajo, vzglavnike za sproščanje ali stojalo za kozarce.

AirJet™ sistem masaže
AirJet™ je eden izmed treh masažnih sistemov znamke Lay-Z-Spa®. Sproščujoči vroči mehurčki prihajajo iz spodnjega dela stene napihljivega masažnega bazena. Sprostitev je zagotovljena!

Večnamenska črpalka
Opremljen je s črpalko, ki masažni bazen hitro napihne, ogreje, zažene filtracijo in nadzoruje masažni sistem. Črpalko je enostavno doseči iz notranjosti bazena in ima držala za skodelice za pijačo in prigrizke.

DuraPlus™ material
Vzdržljiv, a udoben, DuraPlus ™ je izjemno trpežen – 3 plasti poliestrske mreže. Z izgradnjo notranje strukture z DuraPlus ™ zagotavlja, da bodo masažni bazeni ohranili svojo obliko, ne glede na to, kolikokrat so bili napihnjeni ali izpraznjeni.

ChemConnect™ priključek
Priključek za bolj enakomerno porazdeljevanje kemikalij ChemConnect™ nadomešča klasične plovce za klor tablete. Privijačimo ga na nastavek za dovod vode v masažni bazen. S pomočjo vrtljivih rež na nastavku za kemikalije ChemConnect™ lahko reguliramo hitrost raztapljanja, ki je bolj natančna in enakomerna. Več o ChemConnect™ priključku si preberite na našem blogu.

Dimenzije in količine:
Velikost napihnjenega SPA-ja: 196 x 71 cm
Velikost notranje površine: 146 cm
V SPA-ju lahko hkrati uživa: 4 – 6 odraslih ljudi
Količina vode v 80% napolnjenem SPA-ju: 916 L
Največja globina vode: 52cm
Teža polnega bazena: 954 kg

Informacije o črpalki in masažnem sistemu:

Hitrost pretoka vode: 1325 L/h
Grelni sistem s funkcijo varčevanje energije in s časovnikom
Hitrost grelnega sistema: 1.5 – 2 °C/h
Najvišja temperatura vode: 40 °C
Število zračnih šob: 140
Vgrajen sistem za filtriranje vode
Napajanje: 220-240V/50 Hz/2050W pri 20°C
Dolžina kabla cca 5m
Glasnost delovanja: – med filtriranjem: 60 DB – med masažo: 72 DB
Materiali in funkcije:

Sistem za odkrivanje napak ozemljitve
Digitalna nadzorna plošča z gumbi na mehek dotik
Digitalna nadzorna plošča in SPA črpalka z integriranim sistemom filtracije vključuje držala za pijače in je dostopna iz notranjosti bazena
Ultra močni notranji tramovi in zunanje stene iz DuraPlus™ nudijo vrhunsko konstrukcijsko stabilnost
Freeze Shield™ patentirana tehnologija za uporabo masažne kadi pozimi (segrevanje se sproži pri 6˚C in ustavi pri 10˚C, da se prepreči zamrzovanje vode)

VSEBINA

Napihljiv masažni bazen okrogle oblike potiskan z vzorcem sivega ratana
Napihljiv pokrov potiskan z vzorcem sivega ratana
Grelec
Filtrski vložek
ChemConnect™ nastavek za kemikalije
Sistem za varčevanje z elektriko
AirJet™ masažni sistem
Sistem za samodejno filtracijo vode
Navodila za uporabo
Set za popravilo bazenskega platna
Sistem varčevanja z energijo

DODATNA OPREMA IN PRIPOMOČKI
Katero opremo priporočamo za ta izdelek?
(60311) Nadomestni filtrski vložek tipa VI
(60309) Zaščitna podloga
(58142) Trakovi za testiranje bazenske vode
Kaj priporočamo za čiščenje in vzdrževanje tega izdelka?
(60310) Set za vzdrževanje
(60301) Sesalec na polnilne baterije
Če želite še dodatno obogatiti vašo SPA izkušnjo:
(60306) Nosilec za pijačo
(60307) Vzglavnik
(60303) LED luč
(60304) Streha za masažni bazen
(60316) Mehki vzglavnik

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI:
Je težko napihniti in postaviti napihljiv masažni bazen Honolulu AirJet™?
Sploh ne! Postavite ga bliskovito hitro in ga napolnite z vodo v 30 do 90 minutah, odvisno od pritiska v vašem vodovodnem sistemu. Napihovanje je funkcija, ki je vključena v masažni sistem, zato dodatne tlačilke ali orodja ne potrebujete. Na Youtube kanalu >> Bestway Slovenija lahko dobite dodatne informacije in video posnetke, ki vam bodo pomagali pri postavljanju in vzdrževanju vašega masažnega sistema.

Moram vodi dodajati kakšne snovi?
Seveda. Kakor pri vsakem bazenskem sistemu je potrebno vodo zaščiti pred razvijanjem bakterij in alg. Bestway® vam nudi kontrolne trakce s katerimi lahko preverjate kakovost vode.

Lahko Lay-Z-Spa® Honolulu AirJet™ postavim v notranjosti hiše?
Napihljivi masažni bazeni Lay-Z-Spa® so primerni za zunanjo in notranjo rabo. Stranke jih večinoma postavljajo v vrtovih, na dvoriščih, na verandah, v prizidkih ipd. V primeru, da masažni bazen želite postaviti v prostoru, priporočamo, da dobro premislite vpliv vseh potencialnih faktorjev: recimo praznjenje bazena, vlago v prostoru ipd.

V kolikšnem času se voda v sistemu Honolulu AirJet™ segreje?
Odvisno od temperature zraka, temperature vode iz pipe in pa željene temperature vode, ki ste jo nastavili na nadzorni plošči sistema. Ko boste prvič napolnili masažni bazen Honolulu AirJet™ lahko pričakujete, da bo črpalka grela vodo v povprečju od 5 do 12 ur preden doseže 40 stopinj Celzija. Ko je željena temperatura dosežena, lahko črpalko pustite vžgano, da dogreva vodo, če se ta ohladi.