BAZEN vrtni Bestway Steel PRO, D366cm x 100cm, SET

-22%

BAZEN vrtni Bestway Steel PRO, D366cm x 100cm, SET

Masa: 39 kg

320,00  z DDV

  • Opis

Opis

NIZKA SPLETNA CENA in BREZPLAČNA DOSTAVA

Vrtni bazen 366 cm x  100 cm, cena za komplet

Če potrebujete bazen, ki vas bo hladil v toplih dneh, je to popolna izbira za vas. Jekleni okvir, odporen proti koroziji, je opremljen s sistemom FrameLink™ za trdno in varno povezavo z okvirjem, umivalnik je izdelan iz trpežnega materiala, ki je ojačan za trdnost in odpornost na predrtje. Vrtni bazenski set je opremljen tudi s filtrirno črpalko, zato bo voda v bazenu videti kristalno čista. Ta komplet za bazen ima tudi filtrsko črpalko in varnostno lestev. Lestev je dvignjena, da prepreči dostop do bazena brez nadzora, njene stopnice so obložene z nedrsečim materialom, oprijemala pa so udobna in stabilna. Poleg tega je bazen zelo enostaven za sestavljanje in razstavljanje za shranjevanje izven sezone. Bazen je izdelan iz trpežnega PVC materiala in ojačan z najlonsko mrežico med plastmi, zahvaljujoč kateri bo odporen na predrtje in druge vrste poškodb.

Vključeno:
– bazen dimenzij 366 x 100 cm
– črpalka s kapaciteto 2006 l/h
– filter tipa II
– lestev
– čepi za luknje
črpalke – cevi za črpalko
– objemke
– cedila
– obliž za popravilo
– navodila

Tehnični podatki:
– Dimenzije bazena: 366 x 100 cm
– Teža 39 kg
– Priporočeno polnjenje z vodo: 90%
-Zmogljivost črpalke: 2006 litrov/h
– Napajanje črpalke 220-240 V
– Antibakterijski filter tipa II

Velikost paketa:
115 cm x 44 cm x 35 cm

 

Priporočilo:  Voda nad 24 stopinj z dnevi postaja algasta. S kožo, lasmi, dlakami, nosno/ustno votlino stalno vnašamo mikroorganizme, bakterije.  Zato je:

  • vodo v mini bazenu smiselno menjati na 1-2 dni  (velja za hitro napihljive bazene brez črpalke in filtra).
  • vodo v srednje velikem bazenu potrebno klorirati (plavajoča posodica s klorovo tabletko 20g oz. še bolje vstaviti multi-tabletko 4 in 1 z algicidom). Priporočljiva je črpalka s filtrom.
  • vodo v velikem bazenu potrebno filtrirati s filtrirno črpalko z dodajanjem klorove/multi tablete 200g/teden (zavisi od pretoka vode, T). Min. delovanje črpalke vsaj 1h in 15min mirovanja, priporočljiva avtomatika pri bazenih nad 25 m3
Generic selectors
Samo točno ujemanje
Išči po imenu
Išči po vsebini
Post Type Selectors