BAZEN vrtni Bestway 56438 Steel PRO max, D457cm x 122cm, SET

-16%

BAZEN vrtni Bestway 56438 Steel PRO max, D457cm x 122cm, SET

Masa: 65 kg

490,00  z DDV

Razpoložljivost: Ni na zalogi Kategorija: ,
  • Opis

Opis

NIZKA SPLETNA CENA in BREZPLAČNA DOSTAVA

Vrtni bazen D457 cm x  122 cm, cena za komplet

Če iščete velik, udoben bazen, v katerem lahko prosto plavate, je to prava izbira za vas. Je popolna rešitev za sprostitev na vrtu v vročih dneh v mnogih letnih časih za vas, vašo družino in prijatelje. Bazen je izdelan iz inovativnega večslojnega materiala, ki ga odlikuje povečana odpornost na poškodbe. Ta komplet za bazen ima tudi filtrirno črpalko in varnostno lestev. Lestev je dvignjena, da prepreči dostop do bazena brez nadzora, njene stopnice so obložene z nedrsečim materialom, oprijemala pa so udobna in stabilna, zato vam med poletnimi zabavami ni treba skrbeti za varnost. Poleg tega je ta bazen zelo preprost za postavitev in shranjevanje izven sezone.

Vsebina kompleta:
– Bazen
– Filtrirna črpalka
– Filter tipa II
– Lestev
– Pokrivalo za bazen
– Cedilo filtrirno za črpalke
– Objemke črpalke
– Cevi za črpalko
– Obliž za popravilo

Tehnični podatki:
– Dimenzije bazena 457 x 122 cm
– Teža 65 kg
– Priporočeno polnjenje z vodo 90%
– Prostornina 16.015 litrov
– Napajanje črpalke 220-240 V
– Filter za črpalko tipa II
– Kapaciteta črpalke 3028 l / h

 

Priporočilo:  Voda nad 24 stopinj z dnevi postaja algasta. S kožo, lasmi, dlakami, nosno/ustno votlino stalno vnašamo mikroorganizme, bakterije.  Zato je:

  • vodo v mini bazenu smiselno menjati na 1-2 dni  (velja za hitro napihljive bazene brez črpalke in filtra).
  • vodo v srednje velikem bazenu potrebno klorirati (plavajoča posodica s klorovo tabletko 20g oz. še bolje vstaviti multi-tabletko 4 in 1 z algicidom). Priporočljiva je črpalka s filtrom.
  • vodo v velikem bazenu potrebno filtrirati s filtrirno črpalko z dodajanjem klorove/multi tablete 200g/teden (zavisi od pretoka vode, T). Min. delovanje črpalke vsaj 1h in 15min mirovanja, priporočljiva avtomatika pri bazenih nad 25 m3.