Postopek spletnega naročila

Karkoli želite kupiti (čoln / sup / kajak, izvenkrmni motor, oprema), skupaj dodajte “Dodaj v košarico” in nadaljujte s spletnim naročilom brez registracije. Zaradi avtomatiziranega postopka je naročilo veljavno samo preko spletne nakupovalne košarice, ne po telefonu/e-pošti. Postopek naročanja v spletni trgovini je izjemno preprost:

1. korak – KLIKNITE V KOŠARICO
Izdelek, ki ga želite kupiti, se s klikom na ustrezno ikono doda v košarico. Izdelki so razvrščeni po kategorijah, poiščete jih lahko tudi s pomočjo hitrega iskala.
 
2. korak – PREGLED PODROBNIH INFORMACIJ O IZDELKU (sprememba količine)
V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov. Ko končate z dodajanjem, lahko nadaljujete z nakupovanjem ali dokončate nakup. V prvem primeru bodo izdelki v košarici shranjeni za kasnejši nakup. Izdelke v košarici lahko tudi izbrišete (z gumbom) ali spremenite količino (“osveži podatke!”). Ko dokončate naročilo, kliknite gumb “Potrdi” za nadaljevanje.
 
3. korak – VNOS PODATKOV ZA DOSTAVO (izbira stranke, država dostave,…)
V obrazec boste vnesli veljavne podatke. Prepričajte se, da je naslov naročnika pravilen. Če izdelek pošljete nekomu kot darilo, lahko spremenite naslov prejemnika blaga. V tem primeru bo račun poslan kupcu, blago pa prejemniku.
 
4. korak – NAČIN PLAČILA (plačilo po povzetju ali predračun)
 
5. korak – NAČIN DOSTAVE (po prevzemu ali osebnem prevzemu)
Izberite način dostave. Možna je dostava preko dostavne službe ali osebni prevzem.
 
6. korak – POTRDI NAROČILO
Preden kliknete na gumb za dokončanje nakupa, se prepričajte, da je seznam naročenih izdelkov pravilen. Če želite, lahko vnesete dodaten komentar in nato potrdite »Potrdi pogoje«. Kliknite na gumb “Potrdi naročilo” in po uspešni avtorizaciji boste videli stran, ki potrjuje, da je nakup sprejet. Hkrati bosta kupec in prodajalec prejela izpolnjeno naročilo po elektronski pošti.

Generic selectors
Samo točno ujemanje
Išči po imenu
Išči po vsebini
Post Type Selectors